Παραλίες

Παραλίες

Παραλίες

Η ποικιλία των παραλιών της Αλοννήσου είναι τεράσια και μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Στην Αλόννησο μπορείτε να βρείτε από οργανωμένες παραλίες μέχρι απομονωμένες, στις οποίες έχετε πρόσβαση μόνο μέσω θαλάσσης, και από παραλίες με βότσαλα μέχρι παραλίες με χρυσή άμμο.

Οι μεγαλύτερες και οργανωμένες παραλίες βρίσκονται στην νότια πλευρά του νησιού στην πλευρά, όπου στη πλειοψηφεία τους υπάρχει πρόσβαση με ασφαλτοστρωμένο δρόμο και είναι οργανωμένες με ταβερνάκια, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Σε όσους αρέσει η άμμος, προτείνουμε την Χρυσή Μηλιά με το Τζώρτζη γυαλό.

Το Κοκκινόκαστρο με τον Άγιο Δημήτριο είναι οι πιο διάσημες και πολυφωτογραφημένες. Στον Άγιο Δημήτριο υπάρχουν επιπλέον και παιδικά φουσκωτά παιχνίδια.

Το Λεφτό Γυαλό με το Μεγάλο Μουρτιά να είναι πιο φημισμένες για το καλό φαγητό που θα βρείτε εκεί, ενώ το Βύθισμα με το Μικρό Μουρτιά όπως βέβαια και όλες οι παραλίες της βόρειας πλευράς να είναι κατάλληλες για πιο ήσυχες και μοναχικές καταστάσεις καθώς δεν υπάρχουν ταβέρνες, εκδρομικά και γενικά πολυκοσμία.

Τηλ.: 2424 065 365 Κιν.: 697 324 6874 Email: villakonstantinos@hotmail.com Διεθ.: Ρουσούμ Γυαλός, Αλόννησος, 37005

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.